2008. október 25., szombat

Singstar Solus (Ps3)

A Singstar a Sony egyik zászlóshajója Európában. A sok elkésett/elhalasztott játék után jó egy olyan játékkal játszani, ami kifejezetten az öreg kontinensnek készült. A Singstar casual játék, a jobbik fajtából, elengedhetetlen része a házi buliknak és kerti partiknak:) Megfelelő mennyiségű Gin-tonik elfogyasztása után(természetesen tonik nélkül) bárkiből világmegmentőt varázsol, és most nem Gandhira gondolok, Bonora:)
Ami nagyon tetszett, az az online galéria. Látni a rohamosztagosokat és csubakkákat énekelni, 3-4 éveseket tombolni a Killers-re, vagy Jack Sparrow-t....sokszor könnyeztem a nevetéstől. És az benne a legjobb, hogy bárki feltöltheti a videóját, ha rendelkezik Ps Eye-al. Hamarosan én is világhírnévre török, a 99 Luftballons-al, amit úgy adok majd elő mint JD a Scrubs-ban:)
De térjünk át a negatívumokra. Ha már szóbakerült a Ps Eye, sajnos nem a legjobb minőségű videót lehet vele rögzíteni, és csak 30 mp-et lehet felvenni(amit a gép random választ ki) Szintén minusz pont, hogy kevés szám van. Persze ezek bővíthetők a Singstore-ról, de itt sem minden fenékig tejfel, a videók egytől-egyik SD felbontásúak(és vmelyik számnál framerate gondok vannak). Itt még mindig nincs vége, hiányzik a vezetéknélküli mikrofon is, pedig az igazi tomboláshoz elengedhetetlen lenne egy Bluetooth-os változat. Ezt a pár dolgot leszámítva igazi party játék, a lányok kedvence:D Nekem meg marad a Guitar Hero.

Nincsenek megjegyzések: